Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Angi

6. 5. 2011 12:20
Neznaly situace jste jak vidno i vy.

Od koho mají fanoušci klub koupit????

0 0
možnosti

sci-fi

6. 5. 2011 8:04
O jakém klubu píšete ?

Žádný oddíl hrající Gambrinus ligu se nejmenuje Slávie, víme ?  Prosím odpovězte na jedinnou otázku: Proč myslíte, že o poločase šel Platil mezi fanoušky na trávník a dokonce to nechal vyhlásit místním rozhlasem ? Nemyslíte, že třeba proto, aby se nedohrálo ? Vždyť před utkáním se fanoušci Slavie rozešli ukázněně do ochozů.

0 0
možnosti

crocodileclip

6. 5. 2011 8:11
Re: O jakém klubu píšete ?

Gesto bose ve vatě;-D

0 0
možnosti

pgjed

6. 5. 2011 8:01
Vážený autore,

Fanoušci jenom přidali pár hřebíků do rakve, již dávno zatlučené od dob, kdy hajzlové (pana editora prosím, aby to bral jako ryze odborný termín, který nemá synonymum), kterým není nic svaté a které zajímá jenom osobní profit prošustrovali zřejmě všechna peněžní aktiva Slávie a zařízli její finanční toky. Že tím současně fanoušci zabránili, aby si tito výše jmenovaní strčili do kapsi případné prémie za vítězství v poháru a účast v následných soutěžích, to je snad dobře. Jestli zdravé jádro fanoušků slávie je opravdu zdravé, dokáže zorganizovat revitalizaci klubu.  Nic jiného se nedá dělat. A čím dříve opadá shnilé maso, tím lépe. Je to jediná cesta k ozdravení, kterou by mělo projít více klubů.

Jinak jistá nostalgie padá i na mě, stál-li vůbec nějaký klub v Čechách za mou pozornost, byla to rozhodně Slávie. Ale čachrujte a machrujte si v té Praze co chcete a jak chcete. Jenom tím ukazujete, že by bylo třeba fotbalový svaz rozdělit na 2 a soutěže oddělit. Morava a Slezsko si vystačí. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Můj názor na danou věc se časem mění, získávám nové informace jako každý a tak se do minulosti nevracím, protože už proběhla:-) V diskusi ,,crocodileclip"

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky