Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

22. 6. 2011 9:19
Než napíšete blog, přečtěte si nejnovější zprávy

0 0
možnosti

crocodileclip

10. 7. 2011 7:41
Re: Než napíšete blog, přečtěte si nejnovější zprávy

A to je kdy?

0 0
možnosti

petrph

22. 6. 2011 8:52
naštěstí

Už ten návrh internetové cenzury padnul, respektive byl z tohoto prohlasovaného zákona vyjmut a bude se projednávat samostatně.A v tom projednávání asi taky usne. Jak IT odborníci politikům vysvětlili, bylo by jeho provádění téměř nemožné. Tím "téměř" myslím, technicky jen za cenu ohromných nákladů, právně za cenu ohromných zmatků omylů a nejasností. 

"Naštěstí" jsou naši poslanci poměrně prostí lidé, takže pod pojmem vymáhaní a ochrana zákona si dovedou představit leda policajta s obuškem, ti sofistikovanější  kontrolora z berňáku. Pod palbou odborných výrazů z IT slangu typu provider,filtrování na úrovni síťové vrstvy, IP adresa, blacklist,  rotující bannery a podobně, usoudili správně že tudy cesta nevede...:-)

0 0
možnosti

crocodileclip

10. 7. 2011 7:47
Re: naštěstí

fakt naštěstí:-)

0 0
možnosti

Totedyne

22. 6. 2011 8:02
ani, cenzura, ani prohibice, ale zabránění daňových úniků

Nevím zda autor je lobystou hazardních společností, či se jen nechal lobyngem zblbnout. Pokud platí ta druhá možnost, pak je zřejmé, že se s návrhem o regulaci hazardu podrobně neseznámil, jeho "informace" jsou dané tvrzeními lobujících odpůrců. Zákon vůbec není jen o zamezení úniku nedaněných zisků z hazardu do zahraničí, zákon reguluje hazard i v ČR. Ne náhodou někteří organizátoři petice "Pirátské strany" provozují v ČR hazard.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Můj názor na danou věc se časem mění, získávám nové informace jako každý a tak se do minulosti nevracím, protože už proběhla:-) V diskusi ,,crocodileclip"

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky